Vjenčanje iz pakla, mladoženja otkrio jezivu istinu o mladi

Vjenčanje bi trebalo da bude najljepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para jer se tada zavjetuju jedno drugom na vječnu ljubav i vjernost i uplovljavaju u mirne bračne vode.

Ali neko reši da baš na vjenčanju istrese sav prljav veš supružnika i onda stvari poprime sasvim drugačiji tok. S druge strane, ako ste na mjestu mlade koja je u vrijeme dok je bila vjerena za svog izabranika spavala sa osmoricom momaka i potom ih mrtva hladna pozvala na vjenčanje, ne možete da kažete da ste baš potpuno iznenađeni kada stvari eskaliraju.

Cijelu priču ispričao je svedok sa vjenčanja i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji „The Graham Norton Show“. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak po imenu Šon iznio je sve prljave detalje.

– Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. ‘Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite’ – rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – ispričao je Šon.

Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je uslijedilo mladoženjino objašnjenje.

– Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i išetao iz sale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*