VIDEO: Svinja predvidjela šampiona 2014, “bregzit” i pobjedu Trampa, a sada je izabrala polufinaliste Mundijala

Svinja Markus, koja je 2014. godine pogodila pobjednika Svjetskog prvenstva, prognozirala je ishod Mundijala u Rusiji.

Markus je, birajući jabuke sa zastavama država, predvidio da će se u polufinalu naći Belgija, Argentina, Nigerija i Urugvaj.

Njegova vlasnica Džuliet Stivens kaže da svinja ima stoodstotan učinak u sportskim predviđanjima, a osim Svjetskog prvenstva 2014. godine pogodila je i pobjednika Vimbldona, pa čak i predvidjela izlazak Velike Britanije iz EU i da će Donald Tramp pobijediti na izborima za predsjednika SAD.

– Markus je sedmi potomak sedmog potomka i čini se da su takvi potomci nadareni posebnim moćima. Prije nekoliko godina pozvali su me u radioemisiju jer je hobotnica Paul predviđala rezultate i htjeli su da vide imam li ja neku životinju s takvim sposobnostima. Nisam isprobala teoriju sedmog potomka pa sam htjela isprobati. Koristili su jabuke i narandže i Markus je predvidio fudbalske rezultate, bilo je sjajno – kaže farmerka i podsjeća da Markus za jednu utakmicu nije želio da pojede jabuku i ona je završila neriješenim rezultatom.

Džuliet na farmi ima oko 100 životinja, uključujući 19 alpaka, 26 mikro svinja, osam krava, dva magarca, osam koza i 50 kokoški, a Markus drži posebno mjesto u njenom srcu. Da li će Markus ostati nepogrešiv, što tvrdi vlasnica, uskoro će biti poznato.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*