VIDEO: Siniša Mihajlović poludio kada je vidio zeta

Kćerka legendarnog fudbalera, a danas trenera Siniše Mihajlovića, u dogovoru sa ekipom skrivene kamere, dovela je lažnog dečka da ga upozna sa ocem, a momak je vrlo brzo izbacio Sinišu iz takta.

Poznato je da Mihi ne treba puno da poludi, a posebno je impulsivno reagovao kada mu neko dira jednu od njegovih kćerki mezimica. Momci iz italijanske skrivene kamere koji su legendi srpskog fudbala namjestili zeta iz pakla pokazali su da tada nastaje prava ludnica.

U dogovoru s porodicom Mihajlović organizovali su ručak na kom će Sinišina kćerka Viktorija (21) dovesti svog novog (lažnog) dečka da ga upozna s roditeljima. Mladić je, naravno, potpuna katastrofa

Na samom početku, dok Siniša i njegova supruga Arijana čekaju u restoranu dolazak zaljubljenog para, ona mu pokazuje fotografiju Viktorijinog izabranika, što Mihi daje uvid u katastrofu koja će uslijediti. Slijedi trenutak kad saznaje da mladić zapravo nije baš tako mlad, da ima 34 godine, što je 13 više od njegove kćerke.

– Pa da li je ona normalna, kad bude imala 35, on će biti na pragu pedesetih – pobjesnio je Mihajlović.

Nakon 50 minuta kašnjenja, Viki i njen “dečko” stižu u restoran i tu kreće potpuni haos. Dečko nema osnovne manire, kulturu ponašanja… Svakim novim gestom izbacuje Sinišu iz takta sve više i više.

U jednom trenutku tokom ručka Viktorija i njen lažni dečko ustaju od stola i odlaze do toaleta, što Mihi pruža mogućnost da kaže supruzi šta sve misli o potencijalnom zetu. Uz mnoštvo prigovora i psovki je dodao i da se nada da ova ljubav neće potrajati.

– Pogledaj ga, ona nije normalna. Dođe mi da ga zadavim, nadam se da će kratko trajati – rekao je Siniša.

Siniša već gubi strpljenje, a tada u restoran stiže i ekipa od nekoliko drugara Viktorijinog lažnog momka. Miha gubi kontrolu zbog njihovog ponašanja, ustaje da krene i tada mu saopštavaju da je u pitanju skrivena kamera.

– Da je potrajalo još malo, ubio bih ga svojim rukama – zaključio je Mihajlović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*