VIDEO: Predsjednik gradiškog parlamenta digao publiku na noge

Predsjednik Skupštine opštine Gradiška Milenko Pavlović zvani Miler (61) prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ priredio je spektakl i osvojio simpatije publike.

On se u takmičenju veterana predstavio pjesmom „Svijet u kom živim“ čuvenih „Indeksa“, a već na prve taktove publika je bila u transu.

– Ovo je prvi put da imamo predsednika opštine na sceni – rekao je voditelj Žika Jakšić što je publika u studiju pozdravila aplauzom.

Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi da je Miler pravi šoumen. Osim talenta, na velikoj sceni je pokazao i nevjerovatnu energiju i plesno umijeće, a publika je sve vrijeme tokom njegovog nastupa bila na nogama.

– Malo sam ostao bez glasa. Izvođenje ove pesme uopšte nije lak zadatak, ali vi ste večeras bili perfektni – rekao je oduševljeno član žirija Saša Milošević Mare.

Član žirija Veselin Vujović rekao je da bez emocija nema uspjeha i da je Pavlović kroz pjesmu donio emocije i digao publiku na noge.

– On je pobednik – prokomentarisao je Vujović.

– Ne samo publiku, podigao je i mene sa stolice. Bravo, svaka čast – rekla je oduševljeno Kaliopi, koja je takođe u žiriju.

Pavlovićev nastup možete da pogledate na snimku od 1:00:50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*