VIDEO: Mateo Kovačić sa suprugom uživa na jahti, Izabel oduševila sa fudbalskom loptom

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić uživa na medenom mjesecu sa suprugom Izabel Andrijanić, a kako se dobro provode svjedoče brojne fotografije i video zapisi koje objavljuju na društvenim mrežama.

Posljednji koji su objavili osvojio je srca mnogih njegovih starih obožavatelja i ovezbijedio mu vojsku novih, a vjerovatno i njegovoj supruzi.

Realov veznjak iz Kotor Varoša je i na medenom mjesecu pronašao način kako da ostane u formi, pa se na palubi jahte kojom plove Jadranom zabavljao sa suprugom uz glavomet. Posebno je oduševila Izabel koja jecpokazala zavidno umijeće, jer im lopta dugo nije pala na pod.

Njihov video pogledalo je više od 300.000 obožavatelja na “Instagramu” i pobrao je isključivo samo pozitivne komentare. Eto, ako je nekoga zanimalo zašto je Mateo toliko zaljubljen u nju, sad mu je jasno – lijepa je i zna sve s loptom.

Mateo i Izabel stupili su u brak prije sedam dana u Sesvetskim selima, a medeni mjesec provode na luksuznoj jahti u pratnji najbližih prijatelja. Fudbaler i lijepa studentica ekonomije u vezi su bili sedam godina prije nego što su stupili u brak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*