Tajne “Viktorijinih anđela”, da li su one zaista tako lijepe

“Viktorijini anđeli” su najljepše žene na svijetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lijepe, tajne o kojima manekenke rijetko govore.

Vještačka kosa

Ako mislite da je kosa “Viktorijinih anđela” savršena, vrijeme je da znate da to nije njihova kosa. Svi modeli nose ekstenzije, za čije stavljanje je potrebno i do nekoliko časova. Kosa je, takođe, skoro uvijek farbana, kako bi izgledale privlačnije.

Vještački ten

Prije nego što izađu na pistu, na sve modele satima se nanosi sprej za tamnjenje, kako bi pokrio sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka, crvenila, neujednačenog tena i tako dalje.

Vještačke trepavice

Skoro svi modeli nose vještačke trepavice, a jedna od njih navodi da ih je nosila sve vrijeme jer bez njih i ostalih tretmana uopšte nije izgledala kao na pisti.

Iscrpljujuće vježbe

Tokom foto sesija i revija, modeli moraju da vježbaju nekoliko časova dnevno jer je njihova obaveza da vode računa o svakom centimetru svog tijela, što ne samo da utiče na zdravlje već ponekad vodi i do opsjednutosti izgledom.

Striktne dijete

Dijete su sastavni dio života “Viktorijinih anđela”. Svaki model ima trenera koji će im objasniti koliko i kada treba da jedu.

Alkohol

Još jedna od stvari koje treba da znate je da im se prije svake revije daju alkoholna pića kako bi se opustile i postale slobodnije na sceni, flertujući sa publikom.

Fotošop

Većina modela u realnosti ne izgleda kao na fotografijama. Njihove butine i strukovi se sužavaju, a dekolte se povećava dvostruko ili trostruko.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*