Srpkinja izliječila slavnog glumca od seksualne zavisnosti

Slavni glumac Hju Grant konačno je izliječen od seksualne zavisnosti, a za to je zaslužna Srpkinja Jovana Hismaer.

Ona je lični trener za razvoj svjetskih zvijezda i tvrdi da je pronašla lijek za glumca koji je poznat kao veliki zavodnik. Iako je na filmskom platnu gotovo uvijek romantik, u stvarnosti je sklon čestom mijenjanju partnerki, ali nikada zvanično nije priznao da se borio sa seksualnom zavisnošću. Ipak, u jednom trenutku morao je da zatraži profesionalnu pomoć, a prije toga je njegov život ličio na filmski zaplet.

Poznato je da je glumac dobio dva sina u razmaku od tri mjeseca sa dvije različite žene – što govori o njegovim apetitima. Prvo je u septembru 2012. godine sa švedskom TV producentkinjom Anom Elizabet Eberštajn, sa kojom je bio u tajnoj vezi, dobio dijete. Samo tri mjeseca kasnije djevojka Tinglan Hong na svijet je takođe donijela dječaka Feliksa. Sa Tinglan glumac ima i kćerku Tabitu, koja je rođena 2011. godine.

Zapravo, Hju je prvi put postao otac kada je rođena Tabita, čija je majka Tinglan radnica u jednom kineskom restoranu u Londonu. Raskinuo je ubrzo sa njom i započeo vezu sa Anom Eberštajn, producentkinjom sa kojom je 2012. dobio sina Džona Manga.

A onda se ponovo vratio prvoj ljubavi. Povratak je obilježilo rođenje sina Feliksa Honga Granta 2013. godine. Pomirenje nije dugo potrajalo pa se glumac 2014. vratio Ani. Druga šansa sa Anom mu je 2015. donijela kćerku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*