Saša Popović kupio jahtu, cijena milionska

Suvlasnik “Grand produkcije” Saša Popović prijee nedjelje kupio je skupocjeno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom.

Jahta će biti usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor.

Izvor “Kurira” kaže da je Saša posljednjih mjeseci bio u potrazi za odgovarajućim plovilom, a da se ovo najviše svidjelo njegovoj supruzi Suzani Jovanović i da je to bilo presudno da ga pazari.

– Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je:  “Uredu, kupujem”. Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gdje će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem mjeseca moći da je koristi jer je potrebno da prođe još tehničke neke provjere o ispravnosti i da dobije sertifikat – kaže izvor “Kurira”.

Cijena od milion evra nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko 10.000 evra.

– Namještaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelijepu ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 evra mjesečno – rekao je isti izvor.

Popović će morati da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda – oko 2.000 evra mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali gdje će jahta biti usidrena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*