Rukometaši Kotor Varoša pokazali snagu i na Lukama

Rukometaši Kotor Varoša u svom prepoznatljivom stilu, druženjem u prirodi, spustili zavjesu na još jednu uspješnu sezonu u Prvoj ligi RS.

Tradicionalno druženje igrača i trenera Kotor Varoša sa predsatavnicima prijateljskih klubova i novinarima koji su ih pratili kroz sezonu ove godine je upriličeno na kotorvaroškom izletištu Luke.

U već dobro uhodanim ulogama i ovaj put su se odlično snašli Damjan Tepić i Boško Tešić. Tepić je kao i kroz sezonu u kojoj je bio i trener i igrač ponovo imao duplu ulogu i bio jednako dobar domačin i briljirao za roštiljom. Tešić je pokazao da je neprikosnoven u pravljenju štimunga, ali i kada je riječ o “tekućim” pitanjima.

Za mlađe igrače, koji su ove godine na fešti pridruženi prvotimcima, brinuo se najiskusniji član Kotor Varoša – trener Stamenko Antonić, koji nije prpustio ni ovu priliku da im udijeli poneki savjet.

Pojačanje je stiglo i iz Kluba malog fudbala, Košarkaškog kluba Mladost i portala “Moj Kotor Varoš” čiji su predstavnici pokazali da su majstori za treće poluvrijeme.

Rukometašpi Kotor Varoša su prošlog vikenda okončali prvoligašku sezonu na četvrtom mjestu u konkurenciji 12 timova.

  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*