Rukometaši dobili težak meč u produžetku

Rukometaši Kotor Varoša spustili su zavjesu na sezonu u Prvoj ligi RS, ali je ona, ipak, imala produžetak pa je vanredno kolo “odigrano” na gradskom kupalištu Bjeline gdje su po tradiciji druženjem odsvirali kraj.

Odlična forma koju su dostigli u posljednjih nekoliko kola i nanizali nekoliko pobjeda za odlično četvrto mjesto nije splasnula, pa su jednako efikasni bili i za stolom.

– Dobili smo još jedan važan duel ove sezone, roštilj i pivo nisu imali nikakvu šansu pred fizički i taktički veoma dobro spremljenom ekipom. Ključan je bio presing i efikasan napad – otkrio je dio taktike posebno spremljene za ovaj duel trener Damjan Tepić.

Stojanović, Marković, Tešić, Žarić, Jurić, Gatić i ostatak ekipe nisu se štedjeli u napadu, dok su golmani Eskić i Jovičić podbacili u odnosu na ostatak prvenstva i nikako nisu uspjevali da zaustave pražnjenje tanjira i čaša.

Utakmica je odigrana bez publike, pa su podršku rukometašima dali novinari MKV, koji su uz njih bili tokom cijele sezone.

Kakva iskušenja nosi takmičenje u prvoligaškom društvu mogao je da na djelu vidi i trener Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladan Đekanović koji je sa svojim pulenima izborio plasman u viši rang. Iskusni Tepić mu je podijelio korisne savjete, ali i podvukao da bi i Đekanović morao organizovati vanredne taktičko-tejničke pripreme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*