Razvode se Nina i Branislav Lečić

Slavni par Nina i Branislav Lečić odlučili su da se razvedu nakon šest godina braka.

Glumac i voditeljka nedavno su proslavili godišnjicu braka, u kojem su dobili sina Lava, a vijest o razvodu potvrdili su za magazin “Hello”.

– Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo – istakli su Nina i Branislav.

Dodali su da su svjesni da u životu postoje i dobre i loše vijesti, da su očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, a da sad moraju da kažu i lošu.

– Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli. Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo o ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu – naveli su Nina i Branislav Lečić.

branislav-nina-lecic1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*