Privatna detektivka otkriva kako prepoznati da vas partner vara

U mnogim brakovima i vezama se kad tad pojavi sumnja u partnerovu vjernost zbog čega je važno biti miran i posmatrati nekoliko stvari u njegovom ponašanju.

Živjeti sa sumnjama o prevari je nešto najgore što može zadesiti osobu u vezi, pa se zato važno presabrati i razmisliti dobro o prirodi odnosa. Naravno, uvijek postoje mali znaci koji mogu da potpomognu u provjeri da li su sumnje osnovane ili su plod straha.

To najbolje zna privatna dektektivka sa Novog Zelanda Julia Hartli Mur koja je specijalno za britanski “Dejli mejl” podjelila svoja iskustva. Prema njenom mišljenju, ključno je obratiti pažnju na nekoliko konkretnih stvari.

Jedan od prvih znakova je nagla tajnovitost i potreba da se osame. Ujedno, partner tada postaje osjetljiv na svoj mobilni telefon, te pazi da li će ga njegov partner uzeti u ruke, dok ranije nije imao takvih problema.

Ako partner naglo počne da govori o nekoj osobi ili samo da je spominje to je razlog za sumnju. U slučaju da o toj osobi govori ružno, takođe se treba zapitati o prirodi njihovog odnosa jer to mnogi rade samo kako bi odvratili pažnju od nje.

Skrivanje računa za telefon ili kreditne kartice takođe može biti jedan od znakova prevare, jer partneri često kriju pozive ili troškove.

– Klasičan je slučaj da žena nakon Dana zaljubljenih nađe račun za poklon koji uopšte nije dobila – objasnila je Julija i dodala da je važno imati dokaz, jer u suprotnom partner dobija prostor za poricanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*