Policajac ostao u šoku kad se u svom stanu probudio pored neznanca u gaćama

Mladić se toliko napio na žurci u stanu u osječkom naselju Retfala da se potpuno izgubio i izazvao pravu pometnju u stanu četveročlane porodice koja živi u istoj zgradi.
Pijani momak je upao u stan policajca Darka Prgometa, koji se u nedjelju vratio kući iz noćne smjene oko 6.30 sati i legao malo da odspava u krevetu u dnevnoj sobi, gdje i inače spavaju, dok je njihovo dvoje djece spavalo u drugoj sobi. Negdje poslije devet sati, Darka je probudila uplašena supruga. On je protrljao oči i u krevetu pored svoga vidio nepoznatog mladića kako spava. Policajac je skočio iz kreveta i počeo da budi uljeza. On je, međutim, bio toliko pijan da nije znao ni gdje je ni kako se zove.
Na sebi je imao samo donje rublje i čarape, a kada je bunovan ustao iz kreveta, počeo je unezvjereno da hoda po stanu i otvara fioke i nešto mrmlja. Prgomet je pozvao kolege koji su odveli mamurnog i dezorijentisanog mladića.
Ispostavilo se da je u nekom trenutku izašao iz stana u kom je bila žurka i iz zgrade, a kada se vraćao, promašio je vrata stana u kojem se održavala žurka i ušao u prvi otključani stan. Kada je u njemu vidio krevet, jednostavno je legao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*