Pogledajte luksuzni dom Dragane Mirković

Dragana Mirković, jedna od najvećih muzičkih zvijezda već 16 godina živi u austrijskoj prijestonici sa suprugom Tonijem Bijelićem, sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu. Pjevačica živi u Beču, u luksuznoj vili čiji će vas izgled ostaviti bez riječi.
Dragana uživa u raskošnom domu čiji je enterijer uredio njen suprug Toni. Ona je otkrila da su kuću prije nekoliko godina opremili luksuznim italijanskim namještajem.

dom-dragane-mirkovic-foto-printskrinjutjub-1479137967-1035077
Njena dnevna soba obiluje detaljima koji je krase, a na ulazu se nalazi elegantna zavjesa, dok središnje mesto zauzima ogromni televizor. Zidove doma ukrasila je kako umjetničkim slikama, tako i svojim prznanjima koje je dobijala tokom dugogodišnje karijere.
Iz prostrane dnevne sobe izlazi se na veliki zatvoreni bazen u kojem uživaju svi članovi porodice, najčešće Marko i Manuela. Pjevačicinu spavaću sobu krasi krevet neobičnog oblika, dok je kupatilo posebno ukrašeno. Dragana je kupatilo ukrasila kristalima, a priznala je da je tek kada su uređivali enterijer otkrila da se kristali kojima je najčešće ukrašen nakit koriste i u druge svrhe.

dom-dragane-mirkovic-foto-printskrinjutjub-1479138019-1035081

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*