Pjevačica priznala da je bankrotirala

Pjevačica Rada Manojlović plijeni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije željela da govori javno.

– Snimam dve nove pjesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pjesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pjesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pjesme, onda moraš dobro i da platiš – istakla je Rada.

Ona je dodala da joj Cobi pjeva prateće vokale, ali  nida pjesmaje duet.

– Svidjela mi se pjesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželjela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili u vezi sa saradnjom. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspjevali da se uklopimo – istakla je Manojlovićeva.

Mediji u Srbiji su ranije pisali da Rada Manojlović navodno otplaćuje kockarske dugove svog momka Harisa Berkovića.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*