Penzioner iz Jajca postao milioner, već otkrio kome će podijeliti novac

Srećni dobitnik javio se u “Lutriju BiH” kako bi preuzeo nagradu koju je osvojio u igri “Tv Bingo”, a novi milioner je penzioner iz Jajca.

Na momente je djelovao staloženo, ali je odjednom pokazivao uzbuđenje zbog velike sume koja će završiti na njegovom računu.

– Strastveni sam igrač “Tv Binga” i do sada sam osvajao manje iznose. Sbakog petka odigram po jedan ili dva listića, a nisam ih kupovao samo u Jajcu, već ako me put odvede u druge gradove, obavezno kupim listić tamo gdje se zadesim. Ipak, sreća me pogledala u mom gradu – kaže dobitnik koji je očekivano ostao anoniman.

Praćenje izvlačenja preraslo mu je, kaže, u neku vrstu rituala i nikada ga ne preskače. Posljednje izvlačenje bilo je posebno napeto.

– Došao sam do trenutka kada sam čekao još samo jedan broj. Bio sam izuzetno uzbuđen, tresle su mu se i ruke i noge. Bubanj je zavrtio kuglice i izvukao broj 41, koji mi je donio milionski dobitak. Nisam mogao da vjerujem, nekoliko puta sam gledao serijski broj listića i vidio sam na ekranu broj koji držim u rukama. Kada sam došao sebi, otišao sam kod supruge u sobu i saopštio joj da smo osvojili džekpot. Isprva mi nije povjerovala – opisuje kroz šta je prolazio srećni dobitnik.

Život piše romane, pokazalo se i u njegovom slučaju. Imao je težak život. Iako porodica nikada nije bila gladna, jedva su preživljavali. Uprkos nedaćama uvijek je pomagao drugima u nevolji, a tako će biti i sa novcem koji je osvojio.

– odmah sam donio odluku da ću dio novca donirati teško oboljeloj djeci u našoj zemlji. Imam i u porodici članova koji su u teškoj finansijskoj krizi, pa ću i njima pomoći – kaže penzioner i dodaje da će nastaviti da igra “TV Bingo” čisto iz zabave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*