Nevjerovatni savjeti o seksu iz 19. vijeka

Kada je sveštenikova žena krajem 19. vijeka napisala priručnik “Savjeti za seks za muževe i žene 1894.”, nije uopšte imala namjeru da svoje čitaoce nasmije, međutim, danas su ti savjeti urnebesni!
U to vrijeme žene su prikazivane kao čedna bića lišena svake seksualnosti, osim za potrebe rađanja djece, a muškarci su prikazivani kao seksualni manijaci. Tako stoje stvari u pomenutom priručniku iz 19. vijeka.
Ugasi svetlo da se on saplete u mraku!
– Odbijte muškarca. Ako to ne učinite, on će svakodnevno tražiti seks. Zato se obavezno tome usprotivite.
– Boli me glava. Glavobolju ili migrenu najbolje je odglumiti sat vremena prije odlaska na spavanje.
– Ugasite svjetla. Ako već ne možete izbjeći seks, ugasite sva svjetla u prostoriji. Vaš suprug će se možda na putu do kreveta saplesti i povrijediti, a vi za to nećete biti krive.
Pričaj sve vrijeme o kućnim poslovima!
– Tokom seksualnog odnosa najbolje je ćutati, ali možete i pričati, mada ne bilo šta – najbolje je govoriti o kućnim poslovima i to neprekidno.
– Kako izbjeći poljubac. Ako vas muškarac pokuša poljubiti u usta, okrenite glavu u stranu kako bi vas poljubio u obraz.
– Nemojte da vas vidi golu. Nikad ne izlazite pred supruga goli jer ćete u njemu bez ikakve potrebe probuditi želju za seksom.
Pravi se da si mrtva!
– Dođe li do seksa, najbolje je da se to događa u potpunom mraku. Kako i najmanji pokret može sugerisati da u seksu uživate, zato je dobro da se pravite da ste mrtve.
– Romantika? Ne hvala! U seksu ne smije biti romantike, a suprugu dopustite da vam ogrtač podigne samo do kukova.
A kada ti približi svoju gadost…
– Približi li vam “gadost” okrenite glavu. Muškarci su po svojoj prirodi perverzni. Ako vam pokuša svoj polni organ približiti ustima, uporno okrećite glavu u stranu.
– Ne dajte mu da spava. Nakon polnog odnosa supruga spriječite da mirno spava. Prigovarajte mu i podsjećajte ga na to što sve treba da obavi sljedećeg dana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*