Najveća pogođena kvota u “Mozzartu” vodi do “audija”

Sportska kladionica “Mozzart” će u periodu od 16. novembra do 15. decembra 2018. godine biti jedino mjesto gdje je za jednu KM moguće osvojiti “Audi  A3 sportbek”, a u nagradnoj igri mogu da učestvuju svi koji odigraju tiket u bilo kojoj kladionici ili i time postanu učesnici nagradne igre “Pogodi najveću kvotu”.

Dobitni tiket sa najmanje četiri odigrana para sa najvećom ukupnom kvotom, pored dobitka, biće nagrađen i luksuznim sportskim četvorotočkašem “audi A3”.

Drugoplasirani osvaja skuter, dok je za trećeplasiranog obezbijeđen mobilni telefon. 

Ali to nije sve… Na kraju nagradne igre, tri prvoplasirana takmičara na lokalnom nivou, dakle na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu www.mozzartbet.ba, osvojiće sljedeće nagrade:

1. mjesto – bicikl

2. mjesto – ručni sat

 3. mjesto – sportski paket (ruksak, fudbalska lopta i sportska flašica).

Minimalna uplata po tiketu je jedna KM. Posljednji dan nagradne igre je 15. decembar 2018. godine, a termin odigravanja posljednje utakmice koja ulazi u obračun je u 21.00 čas.

U slučaju da dva igrača pogode jednaku kvotu, prednost ima onaj igrač koji je prvi uplatio tiket.

U obračun za nagradu ne ulaze sistemski tiketi i tiketi sa jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus “Naplati promašaj”, live bet tiketi, tiketi sa brzim igrama i klađenje na brojeve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*