“Mocart” najveću pogođenu kvotu nagrađuje automobilom

Kladionica “Mocart” pripremila je za igrače nagradnu igru “Pogodi najveću kvotu i osvoji UP” sa bogatim nagradnim fondom, a glavna nagrada je automobil “folksvagen up”.

Nagradna igra počinje sutra i trajaće do 30. aprila ove godine, a pravo učešća ostvaruju punoljetni igrači koji svrate do najbliže “Mocartove” kladionice i uplate listić ili odigraju tiket onlajn. Igrač koji pogodi tiket sa najvećom kvotom uz najmanje četiri odigrana para pored novčanog dobitka osvaja i automobil “folksvagen up”.

– Da bi tiket učestvovao u nagradnoj igri, potrebno je da ima minimum četiri meča, da je uplaćena najmanje jedna marka, da svi parovi budu pogođeni i da tiket bude uplaćen u periodu trajanja takmičenja. U obračun neće ući sistemski tiketi i tiketi s jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus “naplati promašaj”, zatim live bet tiketi, tiketi s brzim igrama i klađenjem na brojeve. Zamislite kako se vozite po kraju u novom automobilu i uživate u proljećnom danu. To ne mora biti san, jer uz nas sve je moguće – istakli su u kladionici “Mocart” i dodali da svojim igračima u BiH žele pružiti priliku da se dokažu u najvećem kladilačkom izazovu do sada.

Na kraju nagradne igre tri prvoplasirana takmičara na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu osvojiti nagrade. Vlasniku tiketa kojem pripadne prvo mjesto biće dodijeljen bicikl, za drugo mjesto nagrada je ručni sat, dok će trećeplasirani osvojiti sportski paket.

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na sajtu kladionice “Mocart” www.mozzartbet.ba ili na help.mozzarrtbet.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*