Milijarder prijavio otmicu supruge, a zatim otkrio da je sa drugim

Italijanski milijader Đanluka Ćervara, koji je živio u strahu da mu je supruga oteta ostao je neprijatno iznenađen i zapanjen kada je na “Instagramu” otkrio istinu – da je otputovala sa drugim čovjekom.

Ćervara se obratio policiji nakon što je njegova draga, bivša mis Ukrajine Ana Zajačkivska, nestala.

Međutim, on je uskoro na društvenim mrežama otkrio fotografije svoje supruge kako pozira s drugim muškarcem u hotelu s pet zvjezdica, a pored fotografija je pisalo – “Sloboda”.

Ćervara nije izdržao i ispod fotografije je napisao gomilu uvredljivih komentara, a istakla se i poruka – “Tvoj suprug u Milanu i roditelji ti zahvaljuju što si u Njujorku s drugim muškarcem”.

Bivša misica, s druge strane, tvrdi da je pobjegla jer je suprug bio fizički nasilan i jer joj je bilo dosta da živi u zlatnom kavezu. Požalila se da je jednom prilikom pljunuo na nju i da joj nije poklanjao ni dovoljno pažnje kada je nedeljama imala glavobolju.

Slučaj se desio samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja. Biznismen je sada podigao tužbu protiv Ane koja je prekršila njihov predbračni ugovor, a navodno je iz zajedničkog doma ukrala pet hiljada funti i mobilni telefon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*