Ljiljana Kutić zablistala u vjenčanicama

Jedinstvena manifestacija Sajam vjenčanja održana je proteklog vikenda u Banjaluci, a u ekskluzivnim modelima vjenčanica zablistala je Ljiljana Kutić.

Ljepotica iz Kneževa, koja uspješno gradi karijeru modela, bila je jedno od zaštitnih lica Salona vjenčanica “Studio Hera”, a utiske je rado podijelila i sa čitaocima portala MKV.

– Sve je proteklo fantastično. Za nas profesionalce je uvijek važno da je organizacija bila na visokom nivou i da su posjetioci bili veoma zadovoljni. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi za “Studio Hera”, sa dobro organizovanom i uspješnom ekipom – rekla je Ljiljana za MKV.

Uz pojavljivanje u vjenčanici neizbježne su bile i šale na njen račun i aludiranja na udaju, a posebno na društvenim mrežama.

– Bilo je šala, prijatelji su me to pitali, ali još je rano za to. Posvećena sam karijeri i potpuno fokusirana na modeling. Za druge planove ima još mnogo vremena – kaže Ljiljana.

Vjenčanice, odijela za mladoženje, bidermajeri, burme i još mnogo toga što je potrebno za svadbu mogli su da vide brojni posjetioci banjalučkog Sajma vjenčanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*