Legendarni glumac iskeširao milion evra za vilu

Glumac Mima Karadžić odlučio je da kupi vilu na Crnogorskom primorju koja košta, ni manje, ni više, nego basnoslovnih milion evra.

Karadžić je za lokaciju izabrao luksuzni dio Ulcinja, koji je stotinak metara udaljen od plaže, a godinama unazad je to planirao.

– Prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno, došao je na ideju da kupi velelepnu vilu od dugogodišnjeg prijatelja koji već godinama ne živi u Ulcinju, a ima jednu od najljepših kuća u prestižnom dijelu grada stotinak metara udaljenom od plaže – priča izvor blizak glumcu.

On otkriva da je od bliskog prijatelja dobio odličnu ponudu zbog koje je kupovina milionske nekretnine brzo dogovorena.

– Čovjek koji Mimi prodaje vilu prije nekoliko godina odvojio je četiri apartmana koja je tokom ljeta izdavao strancima. Svaki ima luksuzno kupatilo, ogromne sobe i kuhinju sređenu po posljednjoj modi. Iako je vila od mora udaljena vrlo malo, ima dva bazena, od kojih je jedan zaista ogroman. On gotovo i da nema šta da ulaže, sem sitnica. Pošto je i sam planirao da izdaje apartmane, sve kockice su se sklopile i ako sve bude kako treba, već sredinom avgusta počeće s poslom – navodi izvor i objašnjava da Karadžić još nije isplatio nekretninu već će to raditi u ratama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*