Lacković: Kotor Varoš je moj grad, napravićemo ludu žurku

Folk zvijezda Rade Lacković večeras će nastupiti u diskoteci “Elli bar” u Kotor Varošu gdje je veoma čest gost i već je navikao Kotorvarošane na odličan provod.

Lacković je utiske pred ponovni dolazak u naš grad sumirao za portal “Moj Kotor Varoš”, ističući da se iskreno raduje jos jednom nastupu u “Elli baru”.

– Radujem se ponovnom susretu sa kotorvaroškom publikom, jer su kotorvaroške noći uvijek vrele i vesele. Uvijek rado dolazim u Kotor Varoš i siguran sam da ćemo zajedno dočekati još jedno jutro u “Elli baru” – rekao je Lacković za MKV.

Popularni pjevač je već sedam-osam puta gostovao u Kotor Varošu, pa kaže da se već navikao na naš grad.

– Kotor Varoš je moj grad. Uvijek sam u njemu toplo i srdačno dočekan i stekao sam mnogo prijatelja. Čak i kada ne nastupam rado svratim u Kotor Varoš kako bih se sreo sa prijateljima – rekao je Lacković.

Ljeto provodi uglavnom na nastupima širom Evrope, a slobodno vrijeme između njih koristi za rad na novim pjesmama.

– Plan je da na jesen uđem u studio i počnem sa snimanjem. Očekujem pjesmu od Marine Tucaković, a prvi put u karijeri ću sarađivati i sa sjajnim Damirom Handanovićem. To je garancija da ćemo napraviti odličan posao – rekao je Lacković do čijeg će novog albuma publika moći uživati u mnogobrojnim starim hitovima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*