Koza zavila porodicu u crno, pojela 20.000 evra

U domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović kod Aranđelovca, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu deset hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu, ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

– Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i isplatili. Pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola – kazala je uplakana Milena Simić.

Dodala je da, kad su čuli šuškanje i buku, njen muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola i ostalo je samo oko 300 evra.

– Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno – rekla je Milena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*