Kćerka Bakira Izetbegovića se udaje za Srbina

Bošnjački član Predsjedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović uskoro će postati tast, a njegova kćerka jedinica Jasmina riješila da izgovori sudbonosno “da” i uda se za Daniela Remića – Srbina iz Sarajeva, koji godinama živi i radi u Švedskoj.

Vjenčanje bi, prema tvrdnjama njihovih prijatelja koji su insistirali na anonimnosti, trebalo da bude obavljeno u mladoženjinom novom zavičaju najkasnije početkom proljeća.

Pojedini portali nedavno su objavili da je Jasmina Izetbegović u Holandiji rodila kćerku čiji je otac njen navodni dugogodišnji izabranik Gligor Popović, ali je ona to demantovala.

– Prava istina je da se namjerava udati, ali u Švedskoj i to za svog dugogodišnjeg momka Daniela Remića, koji povremeno dođe u posjetu rodbini i prijateljima u Sarajevu – kažu prijatelji budućih mladenaca.

Izetbegovićeva kćerka je prilično nepoznata široj javnosti u BiH. Poznato je da je završila Likovnu akademiju u Sarajevu, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, gdje je završila i postdiplomske studije. Danas je vlasnica i direktorka jedne marketinške agencije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*