Ispovjest jedne prostitutke: Ovo su najčudnije stvari koje su mušterije tražile od mene

Anonimna prostitutka objavila je na internet stranici „Alternet“ svoju ispovjest o tom poslu.
Junakinja ove priče otkrila je da je prostitucijom počela da se bavi jer je postala zavisna od droge, a sada je na liječenju. Potom je opisala 15 najčudnijih stvari koje su joj se dogodile tokom bavljenja prostitucijom.

1. Njen prvi put

“Moj prvi put dogodio se jedne subote uveče kad me je tip koji je primjetio moje visoke kožne čizme pratio kući i u predvorju zgrade čučnuo i počeo da liže čizmu. Za manje od minute dao mi je novac i otišao. Jedva sam mu vidjela lice”.

2. Seks za doručak

“Postoji tip koji subotom ujutro dolazi u moj stan s pecivima i kafom. Njegova fora je da postavi sto s doručkom, a potom ima sa mnom seks prije nego što jedemo”.

3. Ne možeš suditi o knjizi po koricama

“Iako je taj tip imao lijepu kuću i činilo se da ima normalnu ženu, od mene je tražio da uzmem dildo i govorim mu da je uzak”

4. Totalni čudak

“Jedan tip je doslovno napravio špijunku kako bi njegovi prijatelji gledali kako imamo seks. Nedostajale su mu jagodice na prstima, on je baš tip zbog kojeg biste prešli na drugu stranu ulice da ga izbjegnete”.

5. Tip koji nije htio seks

“Dick K. me je poveo sa sobom na poslovni put u Kaliforniju. Nisam mogla da shvatim zašto. Nije me ni pipnuo, iako smo spavali u istom krevetu”.

6. Tipovi koji tvrde da bi bili prostitutke da su žene

“Mnogi tipovi su mi rekli da bi radili baš to što ja radim da su žene”.

7. Dragi momci

“Većina tipova su ljubazni momci s kojima bih bila u vezi jer poštuju osobu koja zarađuje više od njih i znaju da ćemo imati seks, pa nisu toliko na oprezu”.

8. Ljenštine

“Ponekad mislim da momci plaćaju prostitutke da ne bi morali da se osjećaju krivima jer samo leže i ne rade ništa tokom seksa”.

9. Tate

“Jedna moja redovna mušterija poseduje željezaru u kojoj ponekad imamo seks. Plaća mi svake nedelje bez obzira na to jesmo li se našli ili ne i to naziva ‘džeparcem’. Teško je spojiti njegove očinske instinkte s razuzdanim životnim stilom”.

10. Bogate cicije

“Druga moja mušterija je teški bogataš. Znam da je bogat, ali ne plaća mi ništa više od drugih. Čak plaća manje, insistira da se nađemo u hotelu blizu njegovog posla, a onda mi trošak sobe odbija iz zarade”.

11. Jezive situacije

“Ne pristajem na grupni seks jer se on lako pretvori u silovanje. Možeš kontrolisati jednog tipa, ali grupnjake i pijance ne možeš”.

12. Tipovi koji bi da se maze

“Osim seksa, jedan tip želi da se mazi, što me užasno iritira, iako mi je to platio. Želim da odem što pre i ne želim biti igračka nekom tipu koji mi ne da ni da zapalim. To je agonija”.

13. Tip koji se boji “slobodnijih radnica”

“Nekoliko puta nedjeljno idem u tu kopirnicu i imamo seks na podu tamne komore. Uvijek mi govori da idem u WC za klijente, ne zaposlene jer ima jednu radnicu koja je ‘slobodnija i možda ima polno-prenosive bolesti’. Šta on misli gdje sam ja cijeli dan, u biblioteci?”

14. Tip koji mi je dao ukradeni automobil

“Bila sam u Kaliforniji i jedan tip me pokupio. Rekao mi je da će mi za noć s njim dati automobil. Kao da sam mu povjerovala! Ali na moje iznenađenje, nakon što me cijelu noć oralno zadovoljavao, što bi mu većina žena dala besplatno, dao mi je automobil, ” hondu sivik”. A razlog zašto mi ju je dao bilo je to što ju je ukrao”.

15. Tipovi koji kradu

“Skoro svaki mlađi dečko misli da je izuzetak i ego mu ne da da mi plati. Posebno su problematični jako mladi momci, koji mi ukradu novac dok ne gledam”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*