Glumica dobila za rođendan poklon od 300.000 evra

Glumica Mirka Vasiljević je krajem septembra proslavila svoj 26. rođendan, a najveći poklon je definitivno dobila od svog supruga Vujadina Savića, koji je za tu priliku izdvojio čak 300.000 evra.
Naime, fudbaler je svojoj dragoj kupio stan na Novom Beogradu.
– Mirka i Vujadin su i ranije pričali da treba da kupe nekretininu kako bi obezbijedili sigurnu budućnost svojoj djeci. Mirka je tada rekla da bi voljela da to bude na Novom Beogradu jer je tamo mirnije i manja gužva. Vujadin je mjesecima tražio stan i konačno dobio dobru ponudu koju je iskoristio. Cijena kvadrata u ovoj zgradi iznosi 2.000 evra, pa je fudbaler za ovu nekretninu izdvojio 300.000 evra. Pored veličine i cijene, Vujadinu je odgovaralo i to što zgrada ima jako obezbjeđenje – rekao je izvor blizak bračnom paru.
Glumica nije htjela javno da podvrdi ovu vijest, niti da je demantuje.
– Znate da mi je oduvek bilo degutantno da komentarišem gde smo putovali, šta smo kupili, koliko to košta… Ko to voli, da se hvali cipelama i torbama, neka izvoli, ali meni je to užasno. Mogu da pričam o novoj predstavi, novom projektu, ali to gde živimo i gde smo smešteni treba da znaju naši roditelji i bliža rodbina. Mislim da to nikoga i ne interesuje – rekla je glumica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*