Glamur i poznate ličnosti na svadbi Viktora Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki zakleo se na vječnu ljubav svojoj izabranici Aleksandri Đorđević, a sportista i atraktivna manekenka blistali su na vjenčanju.

U krugu prorodice i brojnih prijatelja Aleksandra i Viktor su izgovorili sudbonosno “da” pred matičarem. Lijepa mlada je blistala u vjenčanici sa čipkanim detaljima.

Prisutni tvrde da je Viktor po starom običaju platio Aleksandru 1.500 evra, nakon čega su se uputili ka crkvi gdje su se vjnčali. Nakon crkvenog vjenčanja mladenci su se uputili ka hotelu u kom se održava savdbeno veselje. Viktor i Aleksandra su za prvi ples odabrali pjesmu “U tebe sam zaljubljen” od Rođe Raičevića.

Među svatovima su brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta i šou biznisa uključujući i sve članove teniske reprezentacije Srbije.Najviše pažnje izazvao je Novak Đoković, koj je izgledao veoma elegantno u crnom odijelu, a njegova supruga Jelena se odlučila za dugu zelenu toaletu sa cvjetnim dezenom. Među posljednjima su na svadbu došli biznismen Miroslav Mišković i teniser Nenad Zimonjić sa suprugom.

viktor-troicki-svadba1

viktor-troicki-svadba2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*