Gazde Milana i Real Madrida orgijali sa prostitutkama na tajnoj žurci

Predsjednik Reala iz Madrida Florentino Perez i nekadašnji čelnik Milana Adrijano Galijani optuženi da su koristili usluge mladih djevojaka iz Majamija sa kojima su orgijali, otkriva “Fudbal liks”.
Prvi čovek “kraljevskog kluba” i čelnik “rosonera” dospjeli su u središte skandala, pošto je francuski portal “Medijapart” objavio nove dokumente koji inkriminišu dvojicu visokih fudbalskih funkcionera. “Fudbal liks” tvrdi da su se Perez i Galijani družili s prostitutkama na jednoj zabavi. Navodno, Perez je tu trebalo da sklopi posao u vezi sa dovođenjem Francuza Žofrija Kondogbije iz Sevilje u Real.
Razuzdanu zabavu organizovao je kontroverzni Nelio Lukas, jedan od agenata menadžerske agencije “Dojen sports”, koji je prij tri godine pokušao da nagovori Pereza da dovede Kondogbiju u Real za 20 miliona evra.
U dokumentima piše da je Lukas iskoristio prijateljsku utakmicu između Reala i Milana u Majamiju kako bi na zabavu pozvao ne samo Pereza već i potpredsednika Milana Galijanija i još neke čelnike dva kluba.
Perez i Galijani demantovali su učešće u orgijama i cijelu priču okarakterisali kao udar na vlastitu čast i reputaciju.

milan-real-fudbal-silvio-berluskoni-adrijano-galijani-florentino-perez-pro-1482103011-1061123

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*