EKSKLUZIVNO: Goca Tržan: Kotor Varošu donosim ljubav i ludu žurku

Radujem se povratku u Kotor Varoš posle više od 15 godina i donosim mu ljubav. Dugo čekanje na to je dovoljan razlog da napravimo ludu žurku i da se odlično provedemo, rekla je pop zvijezda Goca Tržan u ekskluzivnom razgovoru za portal “Moj Kotor Varoš” uoči nastupa u našem gradu.

Goca je posljednji put nastupala u Kotor Varošu 2000. godine, a vraća se u petak kada će do usijanja dovesti “Club Elitte Bella Italia”.

– Kotor Varoš… Sećam se nastupa 2000. godine. Obećavam da sada dolazim još mlađa. Videćete mlađu ženu nego tada – kaže Goca čiji smijeh i odlično raspoloženje garantuju još jedan vreo nastup i dobru zabavu.

Prvi nastup u Kotor Varošu u poslijeratnim godinama bio je u oronuloj kino-sali, pa se jedna od najvećih pop zvijezda obradovala kada smo joj prenijeli da je čeka odličan ambijent u “Clubu Elitte Bella Italia”.

– Stvarno je tako dobar klub? Odlično! Obećavam dobru zabavu, podeliću veliku energiju sa stejdža i jedva čekam da se vidimo u Kotor Varošu. Veliki pozdrav za Vaše čitaoce i vidimo se na ludoj žurci – istakla je Goca.

Zvijezda pop scene nebrojeno puta je dokazala da daje posljednji atom energije na svakom svom nastpu, a njeni hitovi garancija su dobre atmosfere i pozitivnog haosa svuda gdje se pojavi.

goca-trzan4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*