Došao da kumuje, mlada ga zaprosila

Velšanin Pol Šoproni godinama je prosio partnericu Ališu Pilavu, a ona nikako nije popuštala.

Nakon nekog vremena počeo ju je svakodnevno s raznim romantičnim gestama uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, stalno odbijala.

Ali, nedavno je ipak odlučila da je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao.

Ališa je organizovala da Pol dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja i da je došao na sopstveno vjenčanje.

Ališa je naime potajno organizovala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Pola i oltar došetala pjevajući pjesmu “It Should’ve Been Me”.

Na snimku sa vjenčanja vidi se da je Pol posmatra u šoku i izgleda kao da pokušava doći do vazduha. Na kraju svoje izvedbe buduća mlada se spustila na jedno koljeno i za svaki slučaj i zvanično zaprosila svog momka, koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan. 

Pol je prvo, u šali naravno, rekao “ne” i glumio da se sprema da pobjegne, ali se brzo otopio, poljubio buduću suprugu i rekao “da”.

– U zadnje dvije godine me je prosio i po 30 puta dnevno – objasnila je je Ališa i u šali dodala da je prezaposlena da ju neko po cijele dane prosi.

Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala da se uda treći put.

– Prije je Pol znao satima stajati vani sa natpisom “hoćeš li se udati za mene” i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja –  priznala je novopečena mlada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*