Đoković poklonio Krajinoviću stan u Beogradu

Koliko srpski teniseri jedni drugima znače i koliko su zajedno i u dobru i u zlu, najbolje govori njihov odnos koji je pun uzajamnog poštovanja i ljubavi, a još jednom ga je potvrdio najbolji među njima Novak Đoković, koji je kupio stan u Beogradu Filipu Krajinoviću.

Krajinović je imao težak put, ali kada za prijatelja imate Đokovića i ostale momke iz Dejvis kup tima Srbije, onda znate da ih imate i u dobru i u zlu. Tako je Novak načinio gest vredan svakog poštovanja kada je Filipu poklonio stan.

Krajinović je dospio u žižu intereosvanja francuskih meidja nakon što je ušao u finale mastersa u Parizu, a jednu od tajni iz njegovog života otkrio im je trener mladog Somborca Petar Popović.

– Srbija je mala država, a svi teniseri su veoma bliski. Prije početka mastersa u Parizu bili smo svi na večeri sa Noletom. Znate, on je oduvjek vjerovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvjek je znao da Fića može da bude veliki igrač. Čak i onda kada ni sam Filip nije vjerovao u sebe. Kada zbog povreda nije mogao da igra, Đoković je sve vrijeme bio uz druga – kazao je Popović.

Krajinović je nekada biočlan Top 10 liste najboljih juniora svijeta, ali se vrlo brzo našao u problemima kada je stupio u svijet profesionalnog “bijelog sporta”. U desnom zglobu je imao kost viška, što je zahtjevalo poseban tretman, a morao je i na operaciju desnog ramena 2011. godine.

– Kada sam prije neku godinu počeo da igram sve bolje, probio sam se među sto najboljih. A onda se odjednom desilo da je primjećeno da u zglobu imam kost viška. Morao sam za to da se pobrinem… I, bilo je teško. Bilo je i psihički vrlo teško, jer sam stario, a svi sponzori su me se odricali. Nije mi to padalo lako, ali je porodica ostajala uz mene sve vrijeme – rekao je pred parisko finale Krajinović.

Potom se osvrnuo i na prijateljstvo sa Đokovićem.

– Novak i ja smo baš bliski prijatelji. On mi je pomagao odmah poslije povreda. A on mi je i dao trenera – uz osmjeh je rekao Krajinović.

Stan koji mu je poklonio nalazi se u luksuznom dijelu Novog Beograda, nazvanom West 65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*