Da li će razvod pop zvijezde i milijardera biti najskuplji u istoriji

Vijest da se pop diva Dženet Džekson razvodi od trećeg supruga Visama Al Mana samo tri mjeseca dana nakon porođaja, objavili su svi strani mediji, a nedavno su tabloidi ukazali i potencijalni razlog razlaza.

Naime, Džeksonova i katarski biznismen su prije stupanja u brak potpisali predbračni ugovor, po kom bi pop diva mogla da dobije višemilionsku sumu, ukoliko dobiju dijete i bračna zajednica potraje pet godina. Kako je ove uslove ispunila, budući da je bračni par sudbonosno “da” izgovorio 2012. godine, Džeksonova bi mogla da dobije čak 500 miliona dolara, tvrde tabloidi. Međutim, bliski prijatelj pop zvijezde tvrdi da Džeksonova tu mogućnost neće iskoristiti.

– Čak i ako postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara jer je rodila dijete, ona taj novac neće prihvatiti jer nije takva. Ona je karakterna osoba i nikada ne bi prihvatila isplatu. I da ste dobro informisani znali biste da u braku nije bila pet godina nego četiri godine i nekoliko mjeseci – napisao je Duldulao na Instagramu nižući uvrede za one koji tvrde drugačije.

Inače, katarski biznismen i pop zvijezda su prije tri mjeseca dobili sina Eliša, a potom su objavili da se razvode.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*