Ceca zbog svadbe otkazala Novu godinu

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da za doček 2017. godine ne prihvati nijednu tezgu, a raylog za to je svdba.

Najveća zvijezda balkanske estrade dočekaće Novu godinu na svadbi ćerke biznismena Bogoljuba Karića. Dana Karić udaće se 31. decembra za Nikolu Stoilkovića, a na vjenčanju će pored Cece zapjevati i Miroslav Ilić. Ceca je pozvana kao gošća, ali je sigurno da će se uhvatiti i mikrofona.

– Šta god mladenci i domaćini budu poželeli, to ću i otpevati. Oni jesu uspešna familija, ali nikako ne smemo da zaboravimo činjenicu da su i muzička porodica. Svako od njih zna da svira bar jedan muzički instrument. Oni su pravi domaćini i verujem da će to biti jedna vesela i lepa svadba. Pozvana sam u goste, radujem se njihovoj sreći i želim im sve najbolje u životu – kaže Ceca i dodaje da još nije odabrala poklon.

Karić je potvrdio da će Ceca biti gost na svadbi njegove ćerke Dane 31. decembra u Beogradu.

– Srećan sam što će naša najveća zvezda Ceca biti naša gošća. Nisam bio siguran da li je već zakazala novogodišnji nastup, ali mi je rekla: „Ma, Bogi, taman posla, ne pada mi na pamet da propustim vašu svadbu.“ Biće to jedan od najsrećnijih dana jer ću ja, posle mnogo godina, konačno desnom nogom kročiti na svoju, srpsku zemlju. A što se tiče pevanja, naravno da ću zajedno sa Cecom otpevati neki duet. Dolazi nam i naš prijatelj i takođe velika zvezda Miroslav Ilić – uzbuđeno kaže Karić.

Ilić je kazao da će se sa zadovoljstvom odazvati na svadbu.

– Bogoljub mi je veliki prijatelj, a pošto se njegova ćerka udaje, sa zadovoljstvom ću biti gost na tom veselju. Nakon toga idem u Aranđelovac, na dogovoren novogodišnji nastup. Eto, vidite da ja sve stižem – kaže Miroslav.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*