Vlasnik “Pinka” i legendarni glumac nadmetali se u uvredama

“Degenerik”, “Našmrkani dirignet”, “Go**nce seosko” samo neke od uvreda koje su u posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama razmijenili vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović i glumac i novopečeni političar Sergej Trifunović.

Povod za okršaj i salvu uvreda ovog puta je lider Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović. “Lažovčić”, “fićfirić”, “ljubičica” takođe su se našli u dnevniku uvreda koje su tim povodom razmijenjene.

– Boškić, nisam ja jedini koji misli da si degenerik i go*ance seosko, ali ako opet budeš pi**a i odustaneš od partija ispred “Pinka”, u subotu, ja ću te doživotno zvati i privatno i javno ljubičica mila! Sergej se broji takođe – napisao je Mitrović.

To je bilo sasvim dovoljno da odreaguje Trifunović, koji je Mitrovića nazvao našmrkanim dirigentom.

– A taman smo debatovali da li ima smisla da uopšte idemo na ružičastu go*noviziju. Uvijek nam date motiv. Hvala našmrkanom dirigentu – odgovorio je Trifunović.

Rasprava tu, međutim, nije završena.

– Sergej dragi, jedva čekam da dođeš da vidiš ko je našmrkani kreten! Brate nema ljutnje, ti si ovo trażio! – odgovorio je Mitrović na Trifunovićev tvit, na šta je on poručio “Eto nas šećeru”.

A taman smo debatovali da li ima smisla da uopšte idemo na ružičastu govnoviziju. Uvijek nam date motiv. Hvala našmrkanom dirigentu.
Svemu je prethodio još jedan Mitrovićev tvit na račun Obradovića.

– Boško, pošto nećeš da nam lijepo kažeš koliko je ljudi juče bilo na protestu, danas nam je na redu čas matematike! Lekcija br 1. Bole + politika – narod = tabadžija Điki – politika – narod = magarac Vuk – istina + lažov = fićfirić ZNAČI Bole + Điki + Vuk = Kukuuuuuuuu – naveo je Mitrović.

Slično se desilo pre petnaestak dana, kada je Obradovića nazvao “čačanskim đilkošem”, na šta mu je lider Dveri odgovorio: “Neka se pripremi ‘Pink'”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*