VIDEO: Žestok obračun Cece i Čede zbog ubistva premijera

Svetlana Ceca Ražnatović istakla је da su je prethodne vlasti pripremile za period virusa korona, te da njoj zbog toga samoizolacija uopšte nije teško pala.

– Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to prijalo. Moram da se našalim malo na svoj račun. Mene su prethodne vlasti istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u „Sablji“ na četiri mjeseca samoizolacije, pa onda nanogica od osam mjeseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao ništa – rekla je Ceca.

On se oštro sukobila sa predsjednikom LDP-a Čedomirom Jovanovićem sa kojim se kako je istakla do sada nije poznavala, osim što su se znali iz viđenja kao javne ličnosti.

– Razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam – rekla je Ražnatovićeva i ušla u verbalni okršaj sa Jovanovićem, rekavši da joj je namjera da dozna poslije 17 godina zašto je bila uhapšena.

Jovanović je rekao Ceci da ona dobro zna zašto je bila uhapšena.

– Ja sam posljednji čovjek koji je to želio. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk – rekao je Jovanović.

On je dodao da je Ceca uhapšena jer je znala da se priprema ubistvo predsjednika Vlade Zorana Đinđića i otmica vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića.

Poenta je da je služba znala i da nisu smjele da se iznose informacije ko su jataci. Svi su znali. Pitam se zašto Vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora, a mene ste ostavili, da li je to fer”, nadovezala se Ceca optuživši Jovanovića da je pomagao vođama „zemunskog klana“ Dušanu Spasojeviću i Miloradu Ulemeku Legiji dok su bili u zatvoru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*