VIDEO: Roditelji ogorčeni zbog spota Di-džej Krmka snimanog u školi

Zavirivanje nastavnici pod suknju i podmićivanje direktora škole samo su neke od skandaloznih scena u spotu koji je snimljen u najstarijoj školi u Smederevu.

Turbo-folker Di-džej Krmak snimio je spot provokativnog sadržaja u smederevskoj osnovnoj školi “Dimitrije Davidović”. Spot u kome dominira provokativno obučena profesorka, šokirao je roditelje ovog grada.

– Ovo je skandal! Nismo ni znali da se to snima u školi, niko nas nije obavijestio. Ovo je sramota šta dozvoljavaju da se radi po učionicama – ogorčena je majka Jelena R. čiji sin pohađa ovu školu.

I dok roditelji glasno negoduju direktorka škole kaže da nije bila upoznata sa scenarijom, niti sa izvođačem i da je smatrala da nije problem da učionica bude pozajmljena. Ona priznaje da ima pritužbi, ali i pozitivnih komentara da je spot simpatičan.

– Stvar je ukusa ko kako tumači spot, a o ukusima ne treba da raspravljamo. Za mnoge može da naruši ugled škole, ali po mišljenju mnogih može i da promoviše školu. Ne bih da se opredjeljujem ni za jednu stranu, neka javnost prosudi – kaže direktorka Snežana Đurić za “Novosti”.

Ona navodi da je bez naknade odobrila jednočasovno snimanje spota u učionici na osnovu pisane molbe produkcije. Na pitanje zbog čega nije provjerila detalje scenarija, kaže da je vjerovala molbi u kojoj je pisalo da neće biti političkih i drugih propagandnih sadržaja, niti bilo čega što bi narušilo ugled škole.

Roditelji koji su se javili novinarima smatraju da je ugled škole i te kako narušen.

– U tom spotu se vide i djeca i domar škole. Kako nije narušen ugled? Žena koja glumi profesorku vrcka u suknjici koja joj jedva pokriva intimne dijelove i neko kaže da ovo nije narušavanje ugleda. Čemu uče našu djecu – upitao je ogorčeni otac Ivan M. iz Smedereva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*