Upali mu u kuću, pretukli ga, pa silovali njegovu djevojku

Dvojica mladića uhapšena su danas zbog sumnje da su pretukli I. V. (21), a potom silovali njegovu 27 godina stariju djevojku.

Pozivajući se na nezvanične informacije, “Blic” je objavio da su napadači Bata V. (21) i Danijel M. (31)  upali u kuću mladića u selu Velika Krsna kod Mladenovca. Prethodno su vidjeli ovaj ljubavni par kako ide ka jednoj straćari u Velikoj Krsni.

Dvojica nasilnika koji su ih spazili dok su sjedili i pili ispred lokalne prodavnice skovali su plan da spopadnu nesrećnu ženu i pretuku njenog dečka. Tako su u gluvo doba noći upali u straćaru, a Bata je nekoliko puta udario pesnicom u glavu I. V. i oborio ga na pod. Danijel je nesrećnog mladića potom odvukao u drugu sobu gdje ga je držao zatočenog, dok je Bata to iskoristio i silovao njegovu djevojku.

– Prema izjavi oštećene, napadači su joj zaprijetili da mora da ima seks sa jednim od njih ili će joj dečka pretući – kazao je izvor blizak istrazi.

Nakon što je završio sa iživljavanjem nad nesrećnom ženom, Bata je izvukao mladića napolje gdje su on i Danijel nastavili da ga tuku. Nakon teškog mučenja koje su preživjeli mladić i žena su pozvali policiju.

– Pošto je policajcima ispričala šta se dogodilo, žena je odmah poslata u bolnicu na hitan pregled da bi se utvrdilo da li je bila silovana. Ginekološki pregled je potvrdio da nesrećna žena ima povrede genitalija – dodao je izvor iz istrage.

Ubrzo nakon što je brutalno djelo prijavljeno policiji, dvojica Mladenovčana su pronađena i uhapšena. Osim za silovanje, Bata je osumnjičen i za zlostavljanje i mučenje, dok je Danijel osumnjičen za pomaganje u silovanju i za mučenje. (Blic.rs)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*