Tuča na slavi, domaćin zapalio gostu automobil

Proslava slave ljjetnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, poslije koje je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

U tuči su učestvovali gosti N. R. (47). i LJ. M. (31), a povod je bio taj što je LJ. M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

– Poslije kraće svađe i tuče LJ. M. je pobjegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil “fijat”. Da bi mu se osvetio, S. B. je automobil polio benzinom i zapalio ga – kazali su u policiji.

Prema riječima nadležnih u policiji, tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja, prenosi Beta.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obaviješteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnijete krivične prijave za lake tjelesne povrede, dok će N. R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*