Srpski sportista ponovo pokazao veličinu i donirao 70.000 evra za liječenje dječaka

Najveća zvijezda srpskog fudbala Nemanja Matić još jednom je pokazao svoju ljudsku veličinu i donirao 70.000 evra za liječenje dječaka Dušana Todorovića.

Otac malog Dušana otkrio je ko je anonimni donator koji je za dječala uplatio neophodnih 70.000 evra kako bi otputovao u Barselonu na liječenje. Porodica Todorović poslala je dopis u kojem obavještava javnost o stanju malog Dušana i još jednom zahvaljuje svim donatorima.

– Hvala vam od srca što ste uz nas. Situacija je daleko od idealne, zato bismo zamolili sve ljude, a znamo da iz najbolje namjere i brige za Dukijem žele da znaju kako je, da nas ne kontaktiraju putem telefona jer nismo u mogućnosti svima da odgovorimo, a telefoni su nam potrebni u svakom trenutku da budemo u kontaktu sa osobljem bolnice. Svakako smo u sigurnim rukama i svi koriste posljednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje – navedeno je u dopisu.

Istaknuto je da je dječaku uključena terapija i da se svi mole bogu da ona počne da djeluje.

– Vjerujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljujemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas. Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu. Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj. Hvala vam – navodi je u dopisu porodice Todorović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*