Poznati hirurg pucao u glumicu, pa izvršio samoubistvo

U porodičnoj drami koja se dogodila jutros na Dedinju, u pucnjavi je ranjena poznata mlada glumica Ivana Panzalović (30) na koju je pucao njen dečko, beogradski hirurg Srđan Cvetanović (59) inače zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji (VMA).

Cvetanović je nakon toga izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, a ranjena glumica je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA.

Prema nezvaničnim informacijama oni su se posvađali oko četiri časa i tada je plastični hirurg pucao na mladu glumicu. Kako “Blic” nezvanično saznaje, doktor i mlada glumica bili su u vezi i živjeli su zajedno. Navodno je ona njega željela da ostavi više puta, međutim, on to nije dozvoljavao, ali nije poznato da li je to bio razlog zbog kog je izbila užasna drama.

Glumica je postala široko popularna javnosti u Srbiji kada se prije nekoliko godina pojavila u seriji “Kursadžije”. Već tada mnogi su primetili njen neodoljiv šarm i talenat, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote.

Glumila je i u serijama “Sinđelići” i “Folk”, a zapaženu ulogu imala je i u filmu “Montevideo, Bog te video, “The touch” i “Poslednja noć”. Ipak, u medijima se nije pojavljivala toliko često, a o njenom privatnom životu se takođe malo znalo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*