Pijani policajac divljao po gradu, pa udario kolegu

Na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika iz Tutina, koji je 2. septembra svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović, a potom i kolegu dok su ga privodili.

Ejupovićeva je u posljednjem trenutku, kada je primjetila da joj se automobil približava velikom brzinom i penje na pješačku stazu, kako bi izbjegla veće posljedice, skočila u dva metra niži haustor i zadobila lakše povrede.

Policajac je, umjesto da pomogne povrijeđenoj djevojci, pokušavao da prebaci krivicu. Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja i odbio alko-test. Na snimku se vidi i kada pijani policajac prilikom opiranja hapšenju udara svog kolegu i obara ga na zemlju.

Prema nezvaničnim saznanjima, policajac je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od tri godine, a ovo mu nije prvi sukob sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više sličnih incidenata.

Policijska uprava u Novom Pazaru je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv policajca i suspendovala ga do njegovog okončanja. Policija mu je odredila zadržavanje do otrježnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registracija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*