Otac u posljednjem trenutku spriječio majku da ubije bebu

Dječak koji je rođen prije samo 40 dana iz Lazarevca lakše je povrijeđen nakon što ga je majka u toku žučne svađe sa suprugom svom snagom bacila na krevet.

Kako saznaje “Blic” dijete se nalazi u Univerzitetskoj dječjoj klinici, gdje ga je nakon prijave doveo Centar za socijalni rad.

Slučaj je otkriven 20. februara nakon što je otac djeteta pozvao policiju i prijavio da njegova supruga nasrće na bebu. Prema nezvaničnim informacijama, on je policiji ispričao da je njegova supruga danima govorila da će ubiti bebu jer ju je ona rodila i može da radi sa detetom šta god ona hoće.

Dječaka je nakon što je otac podnio prijavu policiji preuzeo Centar za socijalni rad i odmah je odveden na ljekarski pregled. Utvrđeno je da beba nema vidljivih povreda, ali da je neuhranjena i nije dovoljno napredovala, a otac je naglasio da je majka dječaka maltretirala i ranije.

Privremeno starateljstvo nad djetetom je preuzeo Centar za socijalni rad Lazarevac koji je nadležan. Majka djeteta nalazi se na liječenju u bolnici “Dr Laza Lazarević”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*