Nezapamćena tragedija, četvoro mladih poginulo u povrtaku s posla

Četvoro mladih je poginulo, a dvoje je teško povrijeđeno u sudaru dva automobila na putu Čačak-Mrčajevci koji se dogodio sinoć nešto prije ponoći.

Kako “Glas zapadne Srbije” saznaje poginuli su Milija Paunović (21) i njegov brat (24) čije ime još nije objavljeno, te Bojana Lazović (24) i Ivana Joković (33). Teško povrijeđene su Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36), obje iz Mrčajevaca.

U nesreći na Ibarskoj magistrali smrtno su stradali dva brata i dvije žene, a do nje je došlo kada je vozač “škode” čačanskih registarskih oznaka, usljed neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario “jugo” koji se kretao ispred njega u istom smjeru. Nakon toga, vozač “škode” prešao je u lijevu kolovoznu traku i udario u “audi” kragujevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera. Od siline udara “audi” je sletio u kanal, dok se “škoda” okrenula na kolovozu i udarila u “juga” koji je sletio sa puta i udario u metalnu ogradu.

Po nalogu zamjenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču “škode” iz okoline Čačka određena je mjera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Učesnici nesreće su bili zaposleni u preduzeću za preradu papira i vraćali su se kućama iz druge smjene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*