Migranti napali majku sa troje dece i pokušali da joj otmu bebu

Anu Blažić, mladu majku iz Obrenovca, sinoć je oko 19 časova napala nekolicina migranta, a njen brat tvrdi da su azilanti pokušali da joj otmu kolica sa bebom.

– Moja sestra se šetala sa svojom bebom i dvoje moje djece, sinom od osam i kćerkom od pet. U Nemanjinoj ulici su je napali azilanti, pokušali su da joj otmu kolica, ali je nekako uspjela da se odbrani. Jedan čovjek, koji je bio u blizini, pomogao joj je da ih otjera – izjavio je brat napadnute žene Predgrag Velimirović i dodao da su njegova djeca bila veoma uzrujana nakon incidenta i da se plaše da izađu iz kuće.

Slučaj je prijavljen policiji koja je sa tužilaštvom započela istragu.

– Incident se odigrao ispred mjenjačnice koja je pokrivena video nadzorom i policija i tužilaštvo su tražili snimak od vlasnika. Istraga će pokazati šta se zaista desilo i mi očekujemo njihovu brzu reakciju. Duboko smo razočarani postupkom ovih ljudi. Sve i da su je samo udarili, da nisu pokušali da joj uzmu dijete, nedopustivo je ovako uzvratiti na gostoprimstvo Obrenovčana, koji su ih primili u svoj grad kada je napolju bilo minus 15 stepeni – rekao je predsjednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Prije dvije sedmice u prihvatni centar u Obrenovcu premješteno je oko 200 migranata, koji su prethodno boravili u rasturenim barakama iza glavne željezničke stanice u Beogradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*