Maloljetnik ukrao autobus i provozao se Beogradom

Mladić, prema nezvaničnim informacijama maloljetnik, juče je u popodnevnim satima ukrao je autobus na liniji 59 u Beogradu i njime se malo provozao.

Kako nezvanično saznaje “Politika”, vozači su brzo primjetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen. O ovom propustu vozača na liniji 59 niko nije želio da priča, sem da potvrdi da se zaista dogodio. Ali, prema nekim informacijama, riječ je o dečku koji je poznat šoferima, odnosno koji voli da se druži i priča sa vozačima javnog prevoza.

– Nedaleko od stadiona Crvene zvezde vidio sam parkiran autobus 59. Malo sam se iznenadio što je parkiran, ali opet i nije bilo previše čudno, jer su sve linije bile poremećene zbog protesta taksista. Ali, čudno mi je bilo kada sam isti taj autobus, za koji znam ko mu je šofer, vidio kako me obilazi. Za njegovim volanom nije bio kolega, nego taj mladić – naveo je za “Politiku” vozač autobusa koji je želio da ostane anoniman.

Ubrzo poslije toga alarmirane su druge kolege. Tada je pozvana policija, a momak je uhvaćen na Vidikovcu.

Ne zna se tačno koliko osoba je u trenutku krađe autobusa bilo u njemu jer su kružile različite informacije, od toga da je bila samo jedna starija žena do toga da je bilo nekoliko vršnjaka maloljetnog kradljivca.

Sve je završeno bez ozbiljnijih posljedica, pogotovo ako je tačna informacija da je za volanom bio mladić bez vozačke dozvole. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*