Domar u školi zaveo i obljubio djevojčicu

Domar V. V. (41) iz jednog sela kod Preševa uhapšen je zbog sumnje da je zaveo i obljubio učenicu (13) škole u kojoj je zaposlen.

Prema sazanjima iz istrage, domar je prije devet mjeseci zaveo učenicu, a zatim je prije dva mjeseca prisilio na seksualne odnose. Ovaj slučaj obljube djeteta otkriven je nakon što su učenici i zaposleni u školi posumnjali da se nešto događa jer se djevojčica ne ponaša kao ranije.

Prvo su drugovi iz odjeljenja uočili da se djevojčica promijenila, pa su o tome obavijestili nastavnike. Odmah je angažovana psihološko-pedagoška služba škole i obavljen je razgovor sa djevojčicom.

Maloljetnica je prvo negirala da se sa njom bilo šta dešava, ali se kasnije djelimično otvorila i priznala da je zaljubljena u starijeg čovjeka, čiji identitet nije željela da otkrije.

U pratnji roditelja, djevojčica je dala izjavu, a zatim je po nalogu dežurnog tužioca domar osumnjičen za obljubu uhapšen. U daljoj istrazi je utvrđeno da je osumnjičeni V. V, koji povremeno radi kao di-džej po klubovima, djevojčici kupio mobilni telefon u kome su istražitelji pronašli njegove poruke da se sastanu.

Takođe je ustanovljeno da je djevojčicu povremeno vodio u obližnji motel, gdje su imali seksualne odnose, te da joj je kupovao poklone.

Na saslušanju, prema nezvaničnim saznanjima, optuženi domar se branio riječima da mu je sve namješteno i da je sve laž da bi se uništila njegova porodica. (Blic.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*