Dobio otkaz, vratio se u firmu s pištoljem i počinio zločin

Otpušteni radnik iz Beograda krenuo je u krvavu odmazdu u kojoj je jedna osoba nastradala, dvije su teško povrijeđene, dok je on kasnije u svom stanu pokušao da se raznese bombom, ali je preživio.

Radnik se vratio u firmu iz koje je otpušten i zapucao, te jednu osobu ubio, a dvije ranio, a jedan od zaposlenih je u panici skočio kroz prozor.

Prema nezvaničnim informacijama tridesetogodišnjak je dobio otkaz prije nekoliko dana u firmi koja se bavi izradom softvera. Izrevoltiran je došao u prostorije gdje je nekada radio, izvadio pištolj i jednom zaposlenom pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio da puca.

Iz MUP-a Srbije je saopšteno da je napadač ispalio više hitaca iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

– Naša ekipa je konstatovala smrt osobe stare oko 30 godina. Nedaleko odatle jedna osoba je skočila kroz prozor sa visine od oko pet-šest metara i zadobila teške povrede. Još jedna osoba ima ustrelne rane grudnog koša iznad srca i desne šake – kazala je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Napadač je, prema nezvaničnim informacijama, uspio da pobjegne i uputio se u stan gdje je aktivirao bombu i pokušao da izvrši samoubistvo. On je pronađen u stanu sa teškim tjelesnim povredama i prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar. (Blic)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*