Djevojka ga varala, on sa drugovima pretukao ljubavnika

Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. (33) i Miloš I. (22) uhapšeni su zbog otmice Kotoranina J. M. (57) ispred beogradskog hotela “Hiljadu ruža” čiji je motiv ljubomora.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je, po svemu sudeći, pomutila razum Ognjenu koji je sa djevojkom I. Đ. (28) izvjesno vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Kada je saznao da ga je djevojka varala sa vremešnim gospodinom J. M. (57), mladiću je pao mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu svojih prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namjere. Djevojku je, pod prijetnjom batinama, natjerao da se javi Kotoraninu J. M. i zakaže sa njim sastanak na njihovom starom mjestu – u hotelu “Hiljadu ruža” pod Avalom.

Nesrećni muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posjetiocima prestonice inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

J. M. je prišao djevojci i pozdravio se sa njom, nakon čega se pred njim stvorio Ognjen sa prijateljima. Oni su najprije pretukli J. M, a zatim ga spakovali u gepek Ognjenovog automobila. Iz podnožja Avale odvezli su se u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čovjeka.

U za sada nepoznatom spletu okolnosti J. M. je uspio da se otrgne od otmičara, nakon čega se unezvereno sjurio niz ulicu dozivajući pomoć. Napokon, u naselju je sreo nepoznatog čovjeka koji je pozvao policiju i prijavio krivično djelo. Trojica otmičara sutradan su identifikovana i privedena nakon čega im je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu za otmicu. (Blic.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*