Brutalno pretukao nesuđenog zeta jer je odustao od svadbe

Viši sud u Užicu odredio je pritvor Edinu Mujezinoviću (36) iz Brodareva zbog sumnje da je 24. juna metalnom palicom pokušao da ubije poznanika Huseina Avdića (52) iz Bijelog Polja, koji ima državljanstvo Crne Gore i Švedske.

Mujezinović je osumnjičen da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom prepriječio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najprije razbio šoferšajbnu i vrata automobila koji je presreo, a potom iz njega izvukao Avdića, prenose mediji u Srbiji. Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi, a potom pobjegao i ostavio ga da leži na ulici.

Avdić je u komi prebačen na liječenje u Podgoricu, a napadač je ubrzo uhapšen. Mujezinović je osumnjičen za pokušaj ubistva, a na saslušanju je negirao da je pretukao i teško povrijedio Avdića.

Iako motiv napada nije saopšten, najvjerovatnije je Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre.

– Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao Mujezinovićevu sestru i družili su se intenzivnije. Neka saznanja ukazuju da je Avdić sestri osumnjičenog Mujezinovića obećao da će je voditi u Švedsku i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga, a Mujezinović je želio da mu se osveti – rekao je izvor iz istrage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*